Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) Neda Ukraden oduševila novim izdanjem: 'Mačka bila i ostala'

Neda Ukraden oduševila novim izdanjem: 'Mačka bila i ostala'

Komplimenti stižu sa svih strana

Neda Ukraden pokazala je na društvenim mrežama novo izdanje, koje je oduševilo sve one koji je prate.

Pjevačica je poznata kao netko tko jako vodi računa o fizičkom izgledu pa se već desetljećima unatrag nalazi na listama najljepših dama na regionalnoj javnoj sceni.

Kako se špekulira, ona je u posljednje vrijeme smršavjela oko 15 kilograma, a rezultat dijete je vidljiv.

Na svoj Instagram profil objavila je fotografiju na kojoj se vidi da izgleda nikad bolje.

'Prava dama', 'Fenomenalno, Nedo', 'Mačka bila i ostala', poručili su joj u komentarima.

Neda će, inače, na ljeto proslaviti 73. rođendan. Nedavno je zainteresirala javnost jer je navela kako misli da su je emotivni partneri tijekom života varali.

'Da ti kažem, mislim da da. Uvijek se nekako natječu sa mnom misleći da smo mi s estrade, ma samo na gomili što nismo. U stvari to je jako težak i naporan život pogotovo za ženu, za osobu koja je majka, koja ima nekakav dom i obitelj. To je patološka želja da držiš sve u normali, da tvoje dijete ne osjeti tvoje odsustvo, da tvoj muž ne osjeti, tvoja kuća, da je skuhano i sve podmireno, a ti si negdje 800-900 kilometara daleko, dolaziš u tri ujutro i tako dalje. E sad, taj tko može da razumjeti, taj stvarno zaslužuje poštovanje, a takvih je jako malo', rekla je tad za Story.

Vaša reakcija na temu