Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nedjelja puna nagrada - kupnjom u Jokeru do kino ulaznica!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

Nedjelja puna nagrada - kupnjom u Jokeru do kino ulaznica!

Ova akcija darivanja već je postala popularna među posjetiteljima centra tijekom siječnja

Početak godine centar Joker odlučio je obilježiti na najbolji mogući način - darivanjima svojih kupaca u 'Nedjelji punoj nagrada'. Nagrade u Jokeru nije teško osvojiti - svake nedjelje kupac koji potroši 100 ili više kuna u centru Joker dobiva nagradu, eko platnenu vrećicu ili ulaznicu za Cinestar Joker kino. Preciznije, po svakom računu na kojem je potrošeno 100 ili više kuna kupac može dobiti jednu od ponuđenih nagrada. 


Ova akcija darivanja već je postala popularna među posjetiteljima centra tijekom siječnja, pa se s nestrpljenjem očekuje i ove nedjelje, 7. veljače jer vas gotovo svaki posjet i kupnja u Jokeru može odvesti i u kino!

Sve detalje promocije možete saznati na ovom linku, a nagrade možete podići kod Jokerovih hostesa na pultu u prizemlju centra. Ako ove nedjelje ne možete svratiti do Jokera, ne brinite - 'Nedjelja puna nagrada' u Jokeru se nastavlja i u narednim nedjeljama u veljači.

Vaša reakcija na temu