Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nedjelja uz Jokerovu Petnaesticu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nedjelja uz Jokerovu Petnaesticu!

Donosimo popis popusta

Sredina je svibnja, ljeto je pomalo počelo mirisati, prvi kupači su već na plažama… vi još niste niti pospremili zimske džempere u dublji dio ormara, a ljetnu odjeću kao da nikada niste ni imali? Vjerujte, niste sami: nagli prijelazi u nova godišnja doba uvijek nas pomalo šokiraju, a tim je šokovima najbolje doskočiti jednim dobrim shoppingom, pogotovo kad je s popustima!

Petnaestica u Jokeru ove nedjelje je najbolji početak slaganja vaših novih ljetnih outfita, ali i prigoda da po sniženim cijenama kupite neke komade koji više pripadaju prijelaznim razdobljima. Odlične su cijene istaknuli brojni brandovi, a posebno veseli činjenica da ćemo i najmlađe moći sasvim modno 'obnoviti' za skore praznike uz sjajne popuste u svim trgovinama dječjom odjećom i obućom. Tu je i dobra ponuda namještaja i dekoracija za dom, a svatko će iskoristiti priliku za popunjavanje zaliha proizvoda za obiteljsku higijenu i čišćenje, uz standardne akcije za Petnaesticu. 

Pregledajte kakve popuste su pripremile trgovine na linku i odaberite svoje favorite: Joker vas čeka s najboljim cijenama sezone!

Vaša reakcija na temu