Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: GetDirekt Facebook / Screenshot NEK TI KUŠIN BUDE STINA Kad se turisti zabavljaju u Splitu...

NEK TI KUŠIN BUDE STINA Kad se turisti zabavljaju u Splitu...

Snimljeno jutros u 4 sata

Već se dugo iščuđavamo i šokiramo fotografijama koje snimaju stanovnici splitskog Geta, kojima dokumentiraju neprimjereno ponašanje turista, ali i neodgovornost ugostitelja, iznajmljivača i trgovaca koji grad zatrpavaju smećem.

Do sada smo objavili fotografije sa svakojakim sadržajima, a danas je na Facebook stranici GetDirekt objavljena slika mlade žene kako leži nasred šetnice, snimljena jutros u 4 sata.

Možda se turisti kod nas opuste jer znaju da smo jedna od najsigurnijih turističkih destinacija na svijetu. Ali, kada se zagrebe po površini, ipak je tužno da ti mladi ljudi nemaju prijatelje koji ih neće ostaviti da leže na cesti i nastaviti partijati bez njih, bez obzira koliko je u Splitu 'sigurno' spavati na cesti.


Vaša reakcija na temu