Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEKA ČA NE GRE ĆA Večer čakavskih recitacija oduševila sve galeriji Dominikanskog samostana

NEKA ČA NE GRE ĆA Večer čakavskih recitacija oduševila sve galeriji Dominikanskog samostana

Nastupili su dječja klapa Luč OŠ Lučac i muška klapa Contra

U organizaciji Ogranka MH u Splitu sinoć je u prepunoj galeriji Dominikanskog samostana održana večer recitacija čakavske poezije splitskih pjesnika Dunje Kalilić, Nađana Dumanića i Jovice Škare. U programu su sudjelovali učenici 3.b r. OŠ Lučac sa svojom učiteljicom Nikicom Sikiricom, učenici 2.c razreda OŠ Mertojak s učiteljicom Ines Dužević te recitatori iz dječjeg zbora 'Srdelice'. Kao poseban gost nastupio je Marko Veršić, učenik 8. b razreda OŠ Meje (mentorica prof. Marijana Zaro), koji je recitirao pjesmu hvarske pjesnikinje Tatjane Radovanović.

U glazbenom dijelu programa sudjelovala je dječja klapa Luč OŠ Lučac s voditeljicom Lidijom Čuić Živković, a kao gost iznenađenja, na kraju programa, nastupila je muška klapa Contra. Program ispunjen duhovitim recitacijama, izražajnom izvedbom mladih recitatora i lijepim klapskim pjevanjem u kojem je sudjelovala i publika vodila je Grozdana Ribičić, članica UO Ogranka MH u Splitu. 

Vaša reakcija na temu