Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nemojte se pjeniti, pomozite udruzi Domine
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nemojte se pjeniti, pomozite udruzi Domine

Sve do 3. travnja u City Centeru one Split kupite jedinstvenu torbu te ujedno učinite dobro djelo

Iako je ravnopravnost spolova zakonski zajamčena, u stvarnom životu nažalost i dalje ima puno prostora za promjene kojima bi se položaj žena u društvu znatno poboljšao. A upravo na tim promjenama aktivno radi splitska udruga Domine.

Osim što kontinuirano djeluje na promicanju prava žena, upravo je ova udruga započela projekt otvaranja prvog kriznog centra za žene žrtve nasilja i obiteljskog nasilja. A svoj doprinos možete dati i vi, sudjelujući u projektu City Centera one pod nazivom #citylovesgreen.

Naime, sve do 3. travnja u poznatom splitskom shopping centru potražite limited edition platnene torbe s dovitljivim natpisom 'Pjeni se more, nemoj ti' po simboličnoj cijeni od 50 kuna. Sav prihod od prodaje torbi donirat će se upravo udruzi Domine i njihovom hvalevrijednom projektu. A osim toga, višekratnom i višenamjenskom uporabom neodoljivih torbi koje su osmislili domaći kreativci koji stoje iza branda BORŠA by Mala Radnja Dizajna, ujedno ćete utjecati na smanjenje potrošnje plastičnih vrećica. 

Stoga, imajte na umu da nikada nije kasno za dobre odluke, a posebno ako one pridonose višem cilju i pomažu drugima. Napravite mjesta u ormaru za novu torbu, uključite se u projekt i pustite neka City Center one limited edition torba govori više od riječi.

Vaša reakcija na temu