Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot: HRT Nenad postao hit na internetu zbog onog što je izvalio u Potjeri

Nenad postao hit na internetu zbog onog što je izvalio u Potjeri

'Inače u slobodno vrijeme, znači radim u državnoj firmi'

Jedan natjecatelj Potjere neočekivano se proslavio na Redditu zbog rečenice koju je izgovorio tijekom predstavljanja, piše Index

'Inače u slobodno vrijeme, znači radim u državnoj firmi', rekao je natjecatelj Nenad, a snimka te rečenice završila je na hrvatskom dijelu Reddita gdje su se ljudi odmah počeli zezati u komentarima. 

'Balkanska politika u sedam riječi', 'Nije ništa krivo rekao', 'Ko da su ga Kinezi napravili čak i u slobodno vrijeme radi', 'Čovjek je toliki radoholičar da radi čak i u slobodno vrijeme', bili su neki od komentara.

Ipak, nije sve kako se čini na prvi pogled, čini se da se Nenad samo nespretno izrazio pa je svoje radno mjesto spomenuo usred priče o hobijima. 

'Inače u slobodno vrijeme, znači radim u državnoj firmi, jedrim...', rekao je Nenad. 

U emisiji koja je emitirana 8. siječnja Nenad se jedini od ekipe probio u završnu potjeru te se sukobio s lovcem Mladenom pokušavajući osvojiti 50 tisuća kuna. Lovac ga je na kraju ipak sustigao te je Nenad iz Potjere otišao praznih ruku.

Vaša reakcija na temu