Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antonio Mirko Macan Neno Belan uoči nastupa ovog petka na Koluru Zvončac: Bend i ja spremni smo isporučiti velike količine pozitivne energije!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Neno Belan uoči nastupa ovog petka na Koluru Zvončac: Bend i ja spremni smo isporučiti velike količine pozitivne energije!

Bura neće omesti plovidbu rijekama snova

Ovog petka, 15. prosinca, na Adventskoj fjeri - Kolur Zvončac, od 19.30 sati, nastupaju legendarni Neno Belan & Fuimensi. Treći je to u seriji velikih koncerata na omiljenoj splitskoj adventskoj lokaciji, a ako je suditi po do sada viđenom posjetitelje očekuje prava glazbena poslastica.

Belan poručuje kako je rodnom gradu pripremio provod za pamćenje, a uputio je i posebnu poruku Splićanima:

'Ovog petka, na Koluru Zončac, moj bend i ja smo spremni isporučiti velike količine pozitivne energije, a na vama je da dovedete par svojih ljudi pod ruku pa da svi zajedno proslavimo ove blagdane kako treba, uz puno ljubavi i pjesme! Zdravi i veseli bili i vidimo se na Adventskoj fjeri!'

Nenu Belana i Fiumense ne treba previše predstavljati, jer radi se o jednima od najpoznatijih domaćih glazbenika čiji su hitovi 'Rijeka snova', 'Sunčan dan', 'Vino noći', 'Jagode i čokolada', 'Pričaj mi o ljubavi' i mnogi drugi, odavno postali dio antologije hrvatske glazbene scene.

Njihovi su koncerti redovito nezaboravni doživljaji, a cijela će noć na Adventskoj fjeri ovog petka biti, kao i uvijek, posebno oplemenjena originalnim i bogatim dekoracijama koje su već postale nezaobilazna kulisa blagdanskih fotografija.


Raznolika gastronomska ponuda i bogat izbor pića pomoći će u stvaranju savršene atmosfere, a iako je najavljeno hladno vrijeme, prostrani šator će osigurati da bura ne omete plovidbu kroz Nenine rijeke snova.

Podsjetimo, ulaz u Kolur-Zvončac besplatan je radnim danima od 17 sati do ponoći te subotom i nedjeljom od 11 ujutro do ponoći, a naplaćuju se samo ulaznice za koncerte, koje su za nastupe Vesne Pisarović i Psihomodo popa, prošlog i pretprošlog vikenda, bile rasprodane.

Dodajmo i kako će navijači 'bilih' ove nedjelje doći na svoje jer je u službenoj suradnji s HNK Hajduk organizirano gledanje Derbija Dinamo-Hajduk na velikim ekranima.

Ulaznice za koncert Nene Belana & Fiumensa možete kupiti ovdje, a ukupan program Adventske fjere Zvončac pronađite na Facebooku i Instagramu.

Vaša reakcija na temu