Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NEOBIČNA KOMBINACIJA Pored časnih sestara u Sinju gospođa s torbicom u duginim bojama

NEOBIČNA KOMBINACIJA Pored časnih sestara u Sinju gospođa s torbicom u duginim bojama

Zanimljiv kontrast

Danas je slavi blagdan Velike Gospe, a marjanska svetišta diljem Hrvatske puna su vjernika. Najsvečanije je u Sinju gdje su vjernici hodočastili Čudotvornoj Gospi Sinjskoj. 

Nakon dvije godine stanke zbog pandemije, sinjskim ulicama održala se procesija za Gospinom slikom, a misno slavlje na Trgu Franje Tuđmana predvodio je splitsko-makarski nadbiskup Dražen Kutleša

Pažnju javnosti privukla je jedna neobična kombinacija. Naime, odmah do časnih sestara molila je gospođa sa zanimljivom torbicom duginih boja. Te boje se inače vežu uz LGBTQ zajednicu, no u ovom slučaju se vjerojatno radi o slučajnosti. 

U svakom slučaju, kontrast je zanimljiv.

Vaša reakcija na temu