Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nesvakidašnje kazališno druženje pod nazivom 'Dar' u Gradskom kazalištu lutaka Split
Kultura Piše: Dalmatinski portal

Nesvakidašnje kazališno druženje pod nazivom 'Dar' u Gradskom kazalištu lutaka Split

Na rasporedu su dvoje izvedbe

Dvosegmentni umjetnički program koji čine dramsko-glazbeni recital 'Dar' i interaktivno-edukativni okrugli stol s umjetnicom Freeda Nerom Immortelle (Nera Stipičević), na temu autentičnosti, samoće, usamljenosti, tjeskobe, art terapije, kreativnosti, pronalaska svojih talenata, životnog puta i zadovoljstva u svakodnevici imate prilike pogledati u Splitu. Izvedba je prvenstveno namijenjena tinejdžerima, ali zapravo se radi o performansu koji moraju pogledati baš svi. 

'Stoga, ako imaš između 12 i 18 godina i ne odvajaš se od svog mobitela, ova dramsko-glazbena predstava i okrugli stol su baš za tebe! Na druženju je potreban i tvoj mobitel, jer će se kroz kreativno druženje od 2 školska sata uključivati i mišljenje publike te zahtijevati sudjelovanje. Kroz 45 minuta recitala autorice Nere Stipičević i 45 minuta interaktivnog okruglog stola, publiku će se educirati kako pronaći i cijeniti svoje talente i nositi se s pritiscima koje društvene mreže i influenceri stvaraju', poručuju iz GKL-a.

Ovaj događaj nije samo kazališna predstava, već putovanje kroz kreativnost, art terapiju, razgovor o usamljenosti, neshvaćenosti i autentičnosti. Kroz nesvakidašnje kazališno druženje pomaže se mladima da prepoznaju svoje jedinstvene darove i da se ohrabre slušati svoj unutarnji glas!

U Gradskom kazalištu lutaka Split u planu su dvije izvedbe u utorak, 22. listopada 2024. i to humanitarna u 16.30 i potom druga izvedba u 19.30 sati. Ako imate tinejdžera, svakako preporučujemo da ga potaknete i zajedno sudjelujete u ovom programu, jer će to zasigurno biti iskustvo koje ćete pamtiti.


Vaša reakcija na temu