Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Nevenka iz 'Ljubavi na selu' potvrdila kako joj je preminuo suprug Zvone

Nevenka iz 'Ljubavi na selu' potvrdila kako joj je preminuo suprug Zvone

'Potresena sam, ovo mi je veliki šok'

Zvonimir Petričević, suprug Nevenke Bekavac, bivše kandidatkinje 'Ljubav je na selu', preminuo je u 49. godini života. Tragične vijesti RTL-u je potvrdila Nevenka. 

Sumnja se, kaže, da je preminuo zbog posljedica bolesti. 

'Potresena sam, ovo mi je veliki šok', rekla je Nevenka. Sprovod se održao u srijedu nedaleko od Sinja u krugu najuže obitelji.

'Shrvana sam. Iako smo svi potreseni, život mora ići dalje', rekla je. Sinu još nije priopćila tragične vijesti, a to će učiniti, kaže, čim smogne snage.

Podsjetimo, Neve je u braku s umirovljenim nosačem kofera Zvonom Petričevićem bila šest godina. Nevenka i Zvone vjenčali su se jednog ponedjeljka. Tada se nagađalo da je trudna, ali ispočetka Neve nije htjela priznati. Samo dva mjeseca nakon sudbonosnog da - u 41. godini Nevenka Bekavac rodila je sina.

Vaša reakcija na temu