Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Neviđeni kabare spektakl u Levelu i najveća nagradna igra u Dalmaciji!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Neviđeni kabare spektakl u Levelu i najveća nagradna igra u Dalmaciji!

'Cabaret Divas' večer donosi ekskluzivni glazbeno-vizualni show

Vatra, raskošni kostimi, nevjerojatan provod i nagradna igra sa spektakularnim nagradama koju ne želite propustiti, samo su dio onoga što vas čeka ovog vikenda na još jednoj nezaboravnoj večeri u restoranu Level! 

U petak, 10. svibnja, pripremite se za senzaciju jer 'Cabaret Divas' večer donosi ekskluzivni glazbeno-vizualni show koji u Dalmaciji možete doživjeti samo u restoranu Level.

Iznimno ovog petka, svaki rezervirani stol sudjeluje i u bogatoj nagradnoj igri. Nagrade ukupne vrijednosti više od 750 eura uključuju:

• The Body Clinique poklanja botox te Med Contour tretman s najjačim aparatom za uklanjanje masnih naslaga

• Joker fitness poklanja mjesec dana neograničenog korištenja teretane i besplatni trening s privatnim trenerom

• Mad About It poklanja paket hrvatskih delikatesa i alkoholnih pića.

Poklone možete iskoristiti sami ili podijeliti s prijateljima. Pri rezervaciji treba obavezno navesti promo kod: Dalmatinski portal.

I ovu večer za vas ukusne specijalitete priprema chef Pero Savanović zbog kojeg se restoran Level može pohvaliti fantastičnim konceptom koji spaja noćni izlazak s vrhunskom gastronomijom. Time je treći kat omiljenog centra Joker postao nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje provoda na nekoj posve 'drugoj' razini.

Zaronite u svijet strasti, vrućih ritmova i ljepote dok vas talentirane plesačice zavode svojim vatrenim pokretima. Očekujte spektakularan nastup, osvježavajuće koktele, širok izbor premium pića i cigara, te atmosferu koja će vas ostaviti bez daha.

Svojim bogatim i raznolikim točkama, 'Cabaret Divas' obećava nezaboravno iskustvo koje će vas provesti kroz vrtlog uzbuđenja i odlične zabave. Ova večer je rezervirana za one koji traže nešto novo i ekskluzivno, jer restoran Level može se pohvaliti samo takvim programima.

Pridružite nam se i budite dio spektakla koji će obilježiti ovaj vikend u Splitu!  Rezervirajte svoje mjesto već danas na broj telefona 099 341 4469 i pripremite se za noć koju ćete dugo pamtiti!

Dan kasnije, u subotu, 11. svibnja, na programu je još jedan spektakularan cabaret - 'Sambastica Cabaret Latino'. Do kraja svibnja, Level nudi i brojne druge tematske večeri za svačiji ukus. U petak, 17. svibnja, na pozornicu dolazi jedan od najpoznatijih domaćih komičara, Aleks Curać Šarić, za večer punu smijeha. 

Slijede 'Cabaret x Dinner show', 18. svibnja, 'Oriental Cabaret 1001 noć', 24. svibnja i 'Cabaret Divas', 25. svibnja. Za kraj uzbudljivog mjeseca, slijedi najvrućija večer u Splitu rezervirana samo za dame: 'Ladies Night - Magic Mike Show'. Senzualni plesni pokreti golišavih plesača već su pomutili razum ženskog djela Level publike, a kako se za ove nastupe baš uvijek traži karta više, sada imate još jednu priliku za dolazak!

Vaša reakcija na temu