Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nezaobilazno mjesto splitskog noćnog života koje generacijama stvara najljepše uspomene!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nezaobilazno mjesto splitskog noćnog života koje generacijama stvara najljepše uspomene!

S godinama se program u Kauriju mijenjao, prilagođavao ukusima publike

Još od daleke 2004. godine, Kauri je Splićanima prva asocijacija na noćni provod srijedom, petkom i subotom, a ključ uspjeha je prijateljska atmosfera zbog koje brojni posjetitelji nerijetko nazivaju i drugim domom.

S godinama se program mijenjao, prilagođavao izazovima vremena i onome u čemu publika najviše uživa, te ga upravo to čini dugogodišnjim središtem vrhunske zabave.

Najveće privilegija u klubu uživaju studenti zbog kojih se srijedom održava istoimena zabava uz promotivne cijene i brojne nagradne igre! Petkom se održavaju tematske večeri dok subotu predvodi DJ program.

Kako biste ostali u toku s pogodnostima i promotivnim akcijama za nadolazeće događaje, zapratite društvene mreže - Facebook i Instagram!

Vaša reakcija na temu