Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIJE IM SE IŠLO DOMA Pogledajte kako je bilo ispred kluba Porat sat vremena nakon završetka koncerta

NIJE IM SE IŠLO DOMA Pogledajte kako je bilo ispred kluba Porat sat vremena nakon završetka koncerta

Zabava se nastavila i nakon što je Bijelo dugme odsviralo svoje

Dosta je reakcija nakon koncerta Bijelog dugmeta, koji se sinoć održao ispred kluba Porat, prije svega zbog prikazivanja jugoslavenske zastave na ekranima tijekom izvođenja njihovog hita 'Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo'.

Čuli smo se s organizatorima koncerta na Stinicama, ne žele komentarom 'dolijevati ulje na vatru', ali nisu očekivali probleme jer ih nije bilo na prošlom koncertu u Puli s istim vizualima.

No, zadovoljni su što se dosta ljudi ostalo zabavljati ispred kluba dosta nakon završetka koncerta. Naime, iako su tehničari već počeli rastavljati pozornicu, kako se publika nije razišla, DJ je puštao pjesme Baby Lasagne, Plavog orkestra, Gibonnija, Vesne Pisarović, S.A.R.S.-a...

Vaša reakcija na temu