Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram NIJE JOJ LAKO Jolina supruga Ana progovorila o majčinstvu i četvero djece

NIJE JOJ LAKO Jolina supruga Ana progovorila o majčinstvu i četvero djece

'Kaos je, imamo sve generacije, ali snalazimo se'

Ana Čagalj (40), supruga pjevača Joška Čagalja Joleta (49) uzela je malo odmora od javnih okupljanja. Kaže da se na javnim događanjima nešto manje pojavljuje zbog svoje djece.

Naime, majčinstvo nije lako, a pogotovo za Anu koja ima četvero djece pa na kraju dana bude pre umorna da bi izlazila i družila se.

- Znaš što, četvero djece dosta obaveza sa sobom nosi tako da čisto radi toga, a možda sam i ja postala malo lijena pa mi se malo ne da. Prvo, kad znam da se moram spremat, nije mi drago, ali evo kad dođem onda ne bi išla kući - nasmijano je rekla Ana za InMagazin

U obitelji Čagalj, Ana drži sve konce u rukama, no to nije niti malo lako s četvero djece: kćerima Ivom (14), Emom (11), Tiom (9) i sinom Ivanom Lukom (1).

- Iva je najstarija, ona je u pubertetu, a on je mali bebač koji će sad dvije godine. On bi u park, ona bi vanka pa moraš iako ti se spava nju čekati navečer da dođe kući. Legla bi s njim, ali ne mogu jer nju čekam na kauču i brojim joj minute do 11 sati jer do tada može. A onda imamo jednu koja je pred pubertet, a mala je ušla isto u pubertet jer je vidjela ove starije. Tako da je kaos, imamo sve generacije, ali snalazimo se - šaljivo je dodala.

Ana je jednom prilikom za Ekskluziv ispričala i kako Jole uživa u svakom trenutku sa svojom djecom kad je kod kuće, a naročito vrijeme provodi s malenim sinom.

- Jedan dan mi je rekao: 'Mi smo pola sata uživali na krevetu i pričali'. On toliko uživa s njim, zbog čega sada, kada je na putu, stalno šalje poruke kako jedva čeka doći i stisnuti ga - rekla je tada majka.

Vaša reakcija na temu