Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nije šala, Optika Anda daruje vas s 30% na cijelu kolekciju naočala!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nije šala, Optika Anda daruje vas s 30% na cijelu kolekciju naočala!

Sunčani dani ispred nas prizivaju najbolje modele naočala modnih kuća kao što Gucci, Valentino, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Persol...

Ako ste ovo proljeće u potrazi za naočalama, Optika Anda ima super vijesti za vas. Od 1. do 3. travnja možete iskoristiti 30% na cijeli asortiman sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, kontaktnih leća i progresivnih naočalnih leća.

Sunčani dani ispred nas prizivaju najbolje modele naočala modnih kuća kao što Gucci, Valentino, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Persol i drugi. Titulu naočala sezone uvjerljivo osvajaju bijeli modeli koji su popularizirali svjetski i domaći trendseteri, ali i pomaknuti klasici koji su uvijek u trendu. Sunčane naočale su omiljeni vjesnici proljeća koji će vas razveseliti svaki put kada ih budete nosili, a vaše oči zaštitit će tijekom cijele godine. 


U kategoriji dioptrijskih okvira, ističe se trend metalnih okvira koji je, uz pripadajući lanac, postao najtraženiji ukras godine. Osim njih, na modnoj sceni pojavio se još jedan neodoljivi modni krik. Nakon što su pistama zavladale transparentne torbe, sada je došao red na transparentne dioptrijske okvire. Ovaj modni dodatak svidjet će se svakome, lako se nosi i kombinira, te će se uklopiti u svaki kućni ili elegantni outfit.


Pronađite vaš omiljeni modni dodatak u novoj kolekciji Optike Anda i iskoristite 30% popusta za uskršnje blagdane. Naočale u proljeće najbolji su začin, sretan vam Uskrs na Anda način!


Vaša reakcija na temu