Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Nika Turković) Nika Turković strastveno ljubila Buč Kesidija u zagrebačkom klubu

Nika Turković strastveno ljubila Buč Kesidija u zagrebačkom klubu

Da su u vezi počelo se šuškati sredinom siječnja

Pjevačica Nika Turković i bubnjar Buč Kesidija, Zoran Zarubica uhvaćeni su dok se strastveno ljube u zagrebačkom klubu u petak navečer.

Sredinom siječnja počelo se pričati kako je pjevačica u vezi sa Zoranom, međutim oboje su demantirali vezu. Nakon šuškanja o ljubavnoj vezi između Nike i Zorana, sada su uhvaćeni zajedno dok se ljube i grle u zagrebačkom klubu, javljaju 24 sata

Nika i Zoran su se grlili i šaputali jedno drugome na uho. Sudeći prema fotografijama, vrlo su prisni.

Sredinom siječnja počelo se pričati kako je pjevačica u vezi sa Zoranom, a Nika je tada za Gloriju.hr demantirala vezu, a Zarubica je odbio komentirati njihov odnos.

- Iznenadili su me takvi navodi i nikako nisam željela da u ovakvom kontekstu takve informacije dolaze u javnost. Nemam više što komentirati vezano za ove glasine -  rekla je Nika ranije.

Nedavno je primila nagradu na dodjeli 'Music Awards Ceremony', gdje se isto tako družila s dečkima iz Buč Kesidija, a tada je i objavila prvu fotografiju sa Zoranom. 

Vaša reakcija na temu