Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram NIKOLINA PIŠEK: Stvari nisu onakve kakvima se čine na prvi pogled

NIKOLINA PIŠEK: Stvari nisu onakve kakvima se čine na prvi pogled

Odmarala se na Maldivima

Još donedavno smo domaću voditeljicu Nikolnu Pišek gledali kako uživa na Maldivima kad je, kako je navela u jednoj od svojih objava, otišla da bi napokon uzela pauzu od stresnog života. Po povratku u Zagreb javila se u šarenoj odjevnoj kombinaciji, a prošlog vikenda je viđena kako ispija piće u zagrebačkoj kavani. Vratila svojm obavezama i oglasila znakovitom porukom o učenju i životnim iskustvima, javlja T-portal.

Prošle je godine Nikolina Pišek izgubila supruga Vidoja Ristovića. Iza nje je teško i bolno razdoblje, no ona ne posustaje i s optimizmom gleda u budućnost.

'Život je knjiga. Svačiji. Pišemo ga sami, neki vjeruju da je ponešto zapisano u sudbini, kroje ga ljudi kojima ste dopustili da uđu u vaš život. Učimo svaki dan. Iz knjiga je najlakše, na vlastitoj koži najbolnije', stoji na početku njezine najnovije objave na Instagramu. U nastavku piše:

'Stvari nisu onakve kakvima se čine na prvi pogled, i najslatkorječiviji govornici često skrivaju zmijski jezik i nakane. U slučajnim prolaznicima kriju se anđeli koji će obogatiti vaš svijet kada to najmanje očekujete. Znam da bi iza ovoga trebala slijediti neka velika pouka. Nema je. Ili ima. Držite otvoreno srce i oči i vjerujte svojim instinktima. Učite iz svega i od svih. Zahvalite na svakom danu. Volite. Oprostite. Budite sebi najbolji prijatelj. A sada dosta filozofiranja i ugodite si nekom sitnicom. Bez grižnje savjesti', zaključila je Pišek.



Vaša reakcija na temu