Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram NIKOLINA PIŠEK RISTOVIĆ: Pakiram za Švecku, majke mi. I prodajem pištolj kao nov, jednom korišten

NIKOLINA PIŠEK RISTOVIĆ: Pakiram za Švecku, majke mi. I prodajem pištolj kao nov, jednom korišten

Svih je šokirala objavom na Instagramu

Nikolina Pišek Ristović, koja je prije nekoliko tjedana sa šestogodišnjom kćeri Unom jedva živu glavu izvukla zbog trovanja ugljičnim monoksidom u stanu u Zagrebu, svih je šokirala novom objavom na Instagramu.

- Pakiram za Švecku, majke mi... I prodajem pištolj kao nov, jednom korišten. Fotografija ne odaje trenutačno stanje, snimana je u mrvicu sretnijim, suncem okupanim okolnostima - napisala je.

Pratitelji na društvenoj mreži su je pohvalili.

- Dama sa stilom - jedan je od komentara.

 Podsjetimo, Nikolina je najavila tužbe protiv odgovornih te kako se ne vraća u taj stan. Život joj je spasio susjed, kojeg je alarmirao njezin suprug, a nakon što se nije javljala na mobitel. Neko vrijeme su proveli i u bolnici. 

Vaša reakcija na temu