Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIRS traži najbolji komentar i daruje paket čaša za pivo
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NIRS traži najbolji komentar i daruje paket čaša za pivo

Nogometni set usrećit će svakog pravog ljubitelja kombinacije piva i sporta

NIRS daruje paket 6 profesionalnih čaša za pivo - IPA White, talijanskog brenda Luigi Bormioli. Uz njih stižu i četiri travnata podmetača inspirirana nogometnim terenom. Ali to nije sve - na čaše stiže i besplatna gravura natpisa po želji.

Sve što je potrebno jest osmisliti najbolji natpis za ove pivske čaše, za ovaj nogometni set koji će usrećiti svakog pravog ljubitelja kombinacije piva i sporta. Imate li već neku ideju? Ostavite je u komentarima na Facebook stranici Dalmatinskog portala, a komentar s najviše lajkova osvojit će ovaj vrijedan paket.

Set 'ALE, ALE' uključuje:

1. Paket od 6 čaša IPA White Luigi Bormioli

2. Gravuru natpisa po želji na 6 osvojenih čaša

3. Paket od četiri nogometna podmetača

Ove čaše elegantnog dizajna s efektom dekantera posebno su osmišljene za ispijanje India pale ale (IPA) piva, hmeljenog stila piva unutar šire kategorije pale alea.

Osim što NIRS nudi bogatu ponudu čaša proizvedenih u Europi, njihov odjel za gravuru rado će vam na čaše ispisati što god vam padne na pamet

- od logotipa manifestacije preko smiješnih ideja za poklone prijateljima.

Gravura na čaše pruža trajni otisak i uspomenu zbog čega je veoma popularan dar. Izaberite čaše za razne vrste piva, vodu, vina i likere.

U NIRS-ovoj trgovini na adresi Solinska 84 u Splitu (prvi kat iznad Eurospina, ex Pevec) pronaći ćete i tjedne akcije i popuste od 10 do 70%, a sniženja vas očekuju i na webshopu www.nirs.hr. Trenutno možete ostavariti 15% popusta na asortiman za poklone uz kod NIRS15%.

Vaša reakcija na temu