Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIRS vam poklanja paket hit gastro proizvoda!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NIRS vam poklanja paket hit gastro proizvoda!

Profesionalna oprema za kuhinju

Gledate natjecatelje kulinarskog showa na televiziji kako spremaju jela i razmišljate da biste i vi to isto mogli samo kad biste imali tako dobru profesionalnu opremu? Onda je ova vijest baš za vas. U paketu se nalaze premium proizvodi kakve možete vidjeti jedno u najboljim restoranima.

Sve što je potrebno jest na Facebook stranici Dalmatinskog portala označiti osobu kojoj ćete ovim alatima spremiti odličnu večeru.

U paketu se nalazi i vrijedan brener - plamenik, njemačke marke Contacto, kojeg profesionalni kuhari često koriste kako bi otopili nadjeve, od čokolade do sira, ili pak stvorili hrskave dodatke na njihovim jelima. Brener je poznat i pod nazivom 'baklja za creme brulee'.

U paketu je i veoma popularan bakreni lončić za topljenje maslaca, krema i umaka, s pripadajućom kaciolom. Tu su i porculanski proizvodi za serviranje hrane ručno izrađeni u talijanskoj tvornici MPS Manifattura Porcellane Saronno Srl, a upravo je njihov porculan prvi izbor nagrađivanih restorana.

Sretnog dobitnika u paketu očekuje i sprej za raspršivanje ulja, bakrena mutilica, šprica za injektiranje marinada, jednostrani ribež, kuhinjsko zvono, te veoma traženi prsteni od inoxa. Pomoću njih se oblikuju tartari i jela od riže.


Paket uključuje:

1. Plamenik-brener njemačke marke Contacto

2. Mini bakreni lončić za topljenje krema, maslaca i umake talijanske marke Leone

3. Kacijolu za umak inox 18/10 polirana high-shine talijanske marke Paderno

4. Tanjur mikromolekularni Blob i porculanska kamenica, ručno proizveden u Italiji, MPS Manifattura Porcellane Saronno Srl

5. Nož za meso austrijske marke Berndorf, duljine oštrice 20 cm, pogodan i za meso i za ribu

6. Tanjur keramički crni servirni promjera 33 cm

7. Kalupe za sufle porculanski, proizvedene u EU, promjera 8,5 cm

8. Špricu za injektiranje začina i umaka te za dekoraciju, marke Klausberg

9. Ribež jednostrani za ribanje iznad lonca, austrijska marka Berndorf

10. Kuhinjsko zvono od inoxa

11. Porculanski pladanj s četiri utora za posluživanje, talijanske marke Tognana

12. Crni i bijeli porculanski vrčići za umake marke Tognana te mini žličicu za posluživanje tapasa

13. Posudice Terrazzo za serviranje maslinovih i maceriranih ulja

14. Bočicu za raspršivanje ulja, octa ili vode, 200 ml

15. Bakrenu mutilicu, 26 cm

16. Prstene od inoxa za izradu tartara i slaganje riže, u dimenzijama 10x4,5cm i 6x4,5cm

17. Mlin za papar

18. Drvene posudice za posluživanje umaka

Ako ne želite čekati proglašenje pobjednika, posjetite NIRS trgovinu u Splitu. Europske proizvode pristupačne cijene pronađite i u NIRS-ovoj novoj trgovini na adresi Solinska 84 u Dujmovači, iznad Eurospina, na mjestu nekadašnjeg Peveca.

A tu je i webshop koji dostavlja po čitavoj Hrvatskoj. Ne zaboravite da do kraja rujna na NIRS webshopu traje akcija na sve proizvode za pripremanje zimnice uz kod ZIMNICA10%.

Vaša reakcija na temu