Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIRS vam poklanja sve za zimnicu - dar u vrijednosti 100 eura!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NIRS vam poklanja sve za zimnicu - dar u vrijednosti 100 eura!

NIRS webshop dostavlja po čitavoj Hrvatskoj, a poštarina je besplatna na iznose preko 50 eura

NIRS ponovno daruje čitatelje: u komentarima na Facebook stranici Dalmatinskog portala označite osobu kojoj bi poklon set za zimnicu dobro došao. 

Paket 'Zimnica' uključuje: 

1. Talijanska pasirka od inoxa s 3 nastavka

2. Sjeckalica sa spremnikom i 4 nastavka za rezanje 

3. Pedeset plastičnih kutijica za pohranu zimnice

4. Drvena daska za rezanje duljine 25 cm

5. Univerzalni nož Tramontina za rezanje povrća i kruha

6. Drvena kuhača 

7. Veliko cjedilo za povrće i salatu

8. Teglice za marmelade i šalšu s hermetičkim poklopcima

Talijanska pasirka od najkvalitetnijeg inoxa

Pasirka od inoxa, kvalitete čelika 18/10, marke Gnali, izrađena je u Italiji. 

Uz ovu kvalitetnu pasirku koja će se prenositi s generacije u generaciju i godinama vam služiti u pripremi zimnice, dolaze i tri nastavka za pasiranje također od čelika najviše kvalitete; 18/10.

Tu je i ručna sjeckalica s izmjenjivim nastavcima. Ovaj moderan ribež dolazi sa spremnikom u kojeg upada naribano povrće, a ergonomski nastavak ručke za ovu ribalicu omogućava da se ne porežete pri rezanju. 

U paketu za uspješnu zimnicu NIRS je pripremio i 50 plastičnih kutijica s poklopcima za spremanje i zamrzavanje jela, zatim drvenu dasku duljine 25 cm, univerzalni nož sa zupcima 'Tramontina' za rezanje povrća i kruha, drvenu kuhaču i veliko cjedilo za salatu i povrće.

Tu su i teglice s hermetičkim čepovima talijanske marke Luigi Bormioli, koje omogućavaju pohranu pripremljene zimnice, posebno džemova, marmelada i šalši.


Maksimalno iskoristite svoje voće i povrće kako biste u njemu uživali čitavu zimu - pasirku kao i ostale proizvode iz kolekcije 'Zimnica' pronađite na NIRS webshopu gdje vas čeka 10% popusta na cijelu kolekciju uz kod ZIMNICA10%, a akcija traje do kraja rujna. 

NIRS webshop dostavlja po čitavoj Hrvatskoj, a poštarina je besplatna na iznose preko 50 eura.

Europske proizvode pristupačne cijene pronađite i u NIRS-ovoj novoj trgovini na adresi Solinska 84 u Dujmovači, iznad Eurospina, na mjestu nekadašnjeg Peveca.

Vaša reakcija na temu