Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Nisu samo za plažu - ljetne natikače!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Nisu samo za plažu - ljetne natikače!

Proteklih sezona granica između dopuštenog i nedopuštenog sve je rastezljivija, a modni kanoni sve se lakše ruše...

Nema boljeg osjećaja nego stopalima dati slobodan dan, tjedan ili, ako imate sreće, čak mjesec. 'Ono nešto' kad iz stroge formalne obuće, pa bila ona i ljetna, uskočite u natikače ili japanke, gotovo je usporedivo s prvim kupanjem ljeta - potpuno oslobođenje!


bijele natikače Steve Madden, Fashion&Friends - 380 kn
bijele natikače s crvenim gornjim dijelom Zipper - 349 kn


Proteklih sezona granica između dopuštenog i nedopuštenog sve je rastezljivija, a modni kanoni sve se lakše ruše, pa je gotovo ultimativni dokaz nove modne osviještenosti eksperiment poput nošenja plastičnih natikača na, primjerice, ljetno odijelo. A zašto se i ne bismo igrali?

Plastične, ravne natikače s anatomski oblikovanim uloškom u ovim se krajevima od pamtivijeka nazivaju „mediteranke“, a nekoliko zadnjih ljeta zaludjele su svijet, preotevši primat vječnim japankama. Nema dizajnera ni modne kuće koja se u ljetnim kolekcijama nije pozabavila ovim artiklom, pri čemu su glavni postulati dizajna jarke, slatke boje bombona i što vidljiviji logotip.



(gornji red) bijele natikače Puma, ShoeBeDo - 229 kn
ružičaste natikače Adidas, Deichmann - 149 kn
crvene natikače Calvin Klein - 354 kn
ružičaste natikače Diesel, Fashion&Friends - 248 kn
bijele natikače sa žutim i ružičastim gornjim dijelom Pepe Jeans, ShoeBeDo - 199 kn
bijele natikače Adidas, Mass - 199 kn
žute natikače Superdry, Fashion&Friends - 152 kn

Takvim je komadima ovoga ljeta dopušteno modno se družiti sa svima: šarmantnim ljetnim haljinama, šorcevima, mini, midi i maksi suknjama, pa čak i otkačenijim odijelima. Stoga, ako dosad niste noge počastili ovom 'it' obućom ljeta, idealan je trenutak za to jer su trgovine u Jokeru, polako se okrećući predstojećoj modnoj jeseni, već ponudile dobre popuste na ljetne sandale, natikače i japanke.



bež japanke Vero Moda, OS Jeans Story - 79 kn
bež japanke Ipanema, Mass - 159 kn
ružičaste japanke Calvin Klein - 183,20 kn
ružičaste japanke Havaianas, ShoeBeDo - 229 kn

A kad smo kod japanki, svatko od nas ima onaj jedan par kojemu se uvijek vraća kao starom prijatelju. Stoga smo, za one dane kad bismo najradije hodali bosi, odabrali i najzanimljivije uzorke i modele  iz još uvijek aktualnih kolekcija koje vas čekaju u Jokeru.



bijele japanke sa zelenim uzorkom Superdry, Fashion&Friends - 152 kn
japanke s flamingom Ipanema, Mass - 149 kn
ružičasto bijele japanke Liu Jo - 182 kn
šarene japanke s uzorkom voća Ipanema, Mass - 159 kn
japanke s cvjetnim uzorkom Havaianas, Mass - 229 kn

Vaša reakcija na temu