NITKO, NITKO KAO JA! Splitski maturanti izradili plakate za svoju predsjedničku kampanju

NITKO, NITKO KAO JA! Splitski maturanti izradili plakate za svoju predsjedničku kampanju

Izložba se otvara u petak u klubu Zona

U klubu Zona u petak će se u18 sati otvoriti izložba predizbornih plakata s kojih maturanti Škole likovnih umjetnosti šalju svoja predizborna obećanja. Izložba će biti otvorena do 18. prosinca.

- Krajem godine mnogi će maturanti dobiti priliku prvi put glasati na predsjedničkim izborima, a izložba 'Nitko, nitko kao JA ili Zašto glasati za MENE' rezultat je prigodnog projektnog zadatka kojeg sam postavila pred učenike odjela Grafički dizajner. Promišljajući o demokratskim izborima i poslovnoj komunikaciji u izbornoj kampanji, učenici su osmislili i realizirali izborne plakate za vlastitu predsjedničku kampanju - objašnjava profesorica Željka Milošević Paro.

Osim toga, klub Zona je pripremio i brojna druga događanja u prosincu. Večeras od 18 do 20 sati je radionica izrade nakita od reciklirane plastike, a radionica oslikavanja tkanine je u četvrtak, 5. prosinca, u isto vrijeme. Biciklopopravljaonica je u subotu, 7. prosinca, od 17 do 20 sati, a slijedi šahovsko popodne od 18 do 20 sati. Turnir u šahu je u subotu, 21. prosinca, od 16.30 do 20 sati. Večer modernih društvenih igara: 'Ajmo se igrat!' je u subotu, 7. i 21. prosinca, od 20 sati, živa knjižnica 9. i 10. prosinca od 18 do 20 sati, a književna čajanka 9. prosinca u 20 sati. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55183, "");
Pregledaj komentare