Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević NOĆNI ĐIR Provjerite kako je sinoć bilo u Đardinu i na Žnjanu

NOĆNI ĐIR Provjerite kako je sinoć bilo u Đardinu i na Žnjanu

Pogledajte što je snimio Radomir Đurđević

Nakon mnogo neizvjesnosti u splitskom Đardinu je u petak napokon otpočela glazbena revija 'Evo ruke'. 

Sinoć u subotu je nastupio Pink Panther Band koji je dan ranije na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu nagrađen za najbolju vokalnu izvedbu. Grupu čine pjevačica Nataša Reić Matković, gitarist i pjevač, Branimir Beneš, bas gitarist Tomislav Pavela, klavijaturist Ivan Komić i bubnjar Jan Ivelić

Uz ograničen broj posjetitelja i mjerenje temperature te uzimanje njihovih podataka u odličnoj atmosferi u Đardinu se uživalo u vrhunskoj svirci, a mnogi su i zaplesali.

Na Žnjanu u Skaut baru nastupio je splitski Harpoon Blues Band kojeg čine Predrag Lovrinčević, Vice Ercegović, Zoran Tasić, Ivan Gilić i Branko Grašo. Uz klasične blues skladbe veći dio večeri grupa je posvetila najvećem bijelom blues glazbeniku Peteru Greenu osnivaču legendarne grupe Fleetwood Mac koji je preminuo 25. srpnja ove godine. 

Brojna publika je zaista uživala u ovoj glazbenoj poslastici uz fantastičan ambijent uz more.

Vaša reakcija na temu