Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOĆNI PROGRAM: Tamburaški sastav Dukati i XXS band u Braceri
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOĆNI PROGRAM: Tamburaški sastav Dukati i XXS band u Braceri

Donosimo fotografije iz poznate konobe

Tamburaški sastav Dukati i grupa XXS nastupili su u Braceri prošlog vikenda, a provjereni zabavljači zabavit će goste ove konobe smještene između Dugog Rata i Duća i ovog petka (XXS, 21. siječnja) i subote (Dukati, 22. siječnja). Na raspolaganju je i besplatan prijevoz.

Ponovit ćemo i njihovu standardnu ponudu: srijeda je dan za biftek po promotivnim cijenama (tatar biftek, carpaccio od bifteka, carpaccio od bifteka na pizza tijestu, biftek na žaru, u umaku od papra), četvrtak je dan za domaće tjestenine i njoke (fettuccine, tagliatelle verde, raviole, njoke…) također po promotivnim cijenama.

- Rezervirajte svoj stol na vrijeme jer je zbog epidemioloških mjera broj mjesta ograničen. Rezervacije primamo na brojeve telefona 021/735400 i 021/735444 - poručili su iz Bracere.

A kako je dobro bilo prošli vikend, pogledajte na fotografijama... 

Vaša reakcija na temu