Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOĆNI PROGRAM Konoba Rudine i ovaj vikend u znaku tamburaša, stižu Miris juga i FM

NOĆNI PROGRAM Konoba Rudine i ovaj vikend u znaku tamburaša, stižu Miris juga i FM

Donosimo fotografije iz popularnog mjesta zabave

Za sve one koji vole objediniti vrhunski provod uz uživanje u najukusnijim jelima, tu je konoba Rudine, nezaobilazno odredište za takvu vrstu zabave. Svi vjerni gosti poznati su po svom starom običaju: dobrom apetitu i uživanju u druženju s prijateljima, kolegama i najmilijima. Rudine nastavljaju oduševljavati ponudom koju je teško odbiti, sve to uz razumnu cijenu i uvijek dobru atmosferu.

Jedinstvena po spajanju svih generacija, ali i po objedinjavanju različitih prigoda, uz glazbu uživo u Rudinama se organiziraju i pirevi! 

- Nudimo gratis fotografa i odvojenu sala za sve one koji su na pragu bračnog putovanja! - poručili su iz konobe.

Ovaj vikend bit će u znaku tamburaša, u konobi Rudine u petak nastupa Tamburaški sastav Miris juga, a u subotu Tamburaši FM. Kako je, pak, bilo u prošlog vikenda, provjerite u fotogaleriji...

Vaša reakcija na temu