Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOĆNI PROGRAM Odmah po ulasku u konobu sve se brige i problemi trenutačno zaborave!

NOĆNI PROGRAM Odmah po ulasku u konobu sve se brige i problemi trenutačno zaborave!

Donosimo fotogaleriju iz poznatog mjesta zabave u Kaštel Novom

Kada pričamo o vrhunskom provodu, možemo slobodno reći da se konoba Rudine etablirala. Dojma smo da se svatko tko je došao jednom u taj objekt u Kaštel Novom, ponovno odazvao, a čujemo samo riječi hvale za taj dalmatinski đir kojega njeguju.

- Već pri ulasku u konobu sve brige i problemi se trenutačno zaborave - riječi su jednog od njihovih gostiju. 

U rustikalno uređenom ambijentu, ljubazno osoblje nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića uz najkvalitetniju autohtonu spizu. Iz konobe poručuju da žele predstavljati modernu bar kulturu, tijekom dana tako se može uživati u restoran varijanti dok se vikendom opušta uz glazbu uživo. 

- Skupa stvaramo uspomene, uz fenomenalnu ekipu i atmosferu! Dođite i uvjerite se zašto je kod nas uvijek sve puno! - poručili su iz konobe.

A tako je, naravno, bilo i prošle subote, pogledajte fotogaleriju...

Vaša reakcija na temu