Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NONO BAN Bezvremenska bajka na Braču
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NONO BAN Bezvremenska bajka na Braču

Bogato opremljene sobe i vile uz odličnu gastronomsku ponudu neodoljivo podsjećaju na doba mediteranskih vladara koji su bili poznati po svome hedonističkom načinu života

Odabirom idealne lokacije može započeti priča o vašem danu iz snova. Ako ste u fazi planiranja i lagano vam ponestaje inspiracije ili jednostavno volite uživati i sanjariti, preporučujemo vam ovu idealnu lokaciju koju krasi posebna doza romantike i luksuza uz jednostavnost prirodnog ambijenta. Postoji to savršeno mjesto. Oaza u kamenu. Magija u zraku. Autentičnost na svakom koraku.

Upravo hotel & restoran Nono Ban je mjesto koje će vaš dan iz snova učiniti jedinstvenim i bezvremenskim. Organizacija vjenčanja nije ni malo lak zadatak, ali kada imate mogućnost prilagoditi sebi svaki detalj onda to zapravo postaje igra bez granica. 

Vjenčanja u Hrvatskoj, a i u svijetu, postala su pravi događaj o kojem se priča još dugo nakon. Nono Ban vam upravo nudi mogućnost da stvorite priču o kojoj će se pričati. Ostvarite svoje snove! 

Sve što treba za vjenčanje iz snova nudi vam baš Nono Ban. Smještajni objekt 'Nono Ban Rooms & Villas' nalazi se pokraj Gornjeg Humca,  jednog od najstarijih i u prošlosti najistaknutijih bračkih naselja. Gornji Humac je pun tragova hrvatske povijesti. Bogato opremljene sobe i vile uz odličnu gastronomsku ponudu neodoljivo podsjećaju na doba mediteranskih vladara koji su kroz povijest bili poznati po svome hedonističkom načinu života.  

Pazeći na svaki detalj, ovo mjesto idealno je za proslavu ljubavi i svakog vašeg dana u životu s kojeg ćete nositi najljepše uspomene. Donja terasa s bazenom i barom idealna je za koktel party ili pak prvi ples. 

Posebni je doživljaj zvjezdano nebo, čist zrak uz miris mediteranskog bilja. Gosti mogu računati na nezaboravno photo iskustvo i na gornjoj terasi uz vanjski vinski bar, te da će mladenci ponijeti fantastične uspomene koje će krasiti i njihove društvene mreže. Ako vam za sreću taj dan padne kiša, kapacitet konobe - zatvorenog dijela restorana je do 100 ljudi. Konoba od bračkog kamena i slavonskog hrasta odiše romantikom i podsjeća na davna vremena. 

Nono Ban - kao što i samo ime sugerira, nosi osjećaj sigurnosti, opuštenosti i zaštite. Savršen bijeg i potpuno odvajanje od užurbanog svijeta u netaknutu prirodu. 

Za idealan team building odaberite 'Nono Ban restoran & hotel'. Osnažite timski duh vaše tvrtke na južnoj strani Brača i povećajte produktivnost i učinkovitost tima uz fantastični mediteranski ambijent. 

Mediteran je uvijek bio i ostao sinonim za dobru hranu, vino i zabavu. U posebnoj ponudi izdvajamo tri vile u pitoresknoj uvali Konjska koje su jedne od najbolje ocijenjenih smještajnih lokacija u Bolu na internetskoj stranici Booking.com.  

Doživite čaroliju i rezervirajte svoj termin na vrijeme.


Rezervacije i informacije:
+385 91 1233 343
info@nonoban.com
www.nonoban.com 
Vaša reakcija na temu