Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Nora Šitum danas bi proslavila 17. rođendan

Nora Šitum danas bi proslavila 17. rođendan

Građani su nekoliko dana prikupili milijune za njezino liječenje

Nora Šitum, djevojčica koja je prije 11 godina ujedinila Hrvatsku, danas bi proslavila 17. rođendan. Bolovala od akutne limfoblastične leukemije, a građani su u nekoliko dana prikupili milijune kuna za njezino liječenje. Nažalost, umrla je 20. ožujka 2013. godine. 

'Danas bi na torti bilo 17 svjećica... Sretan ti rođendan ljubavi. Vole te mama i tata. Zauvijek', objavljeno je danas na stranicama Zaklade Nora Šitum.

Zakladu su osnovali Norini roditelji, Đana Atanasovska i Ivica Šitum. Pruža financijsku pomoć roditeljima djece oboljele od malignih bolesti s naglaskom na one socijalno ugrožene, pomaže u pronalasku smještaja za roditelje, prevođenju nalaza, organizaciji humanitarnih akcija, traženju drugih mišljenja u bolnicama u inozemstvu...

Vaša reakcija na temu