Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA GASTRO DESTINACIJA U KAŠTEL STAROM Iz restorana Focus poručuju da morate probati njihovo jelo 'Veseli Dalmatinac'

NOVA GASTRO DESTINACIJA U KAŠTEL STAROM Iz restorana Focus poručuju da morate probati njihovo jelo 'Veseli Dalmatinac'

Svježa riba, meso, povrće iz lokalnih OPG-ova i domaći kruh svakodnevna je ponuda ovog ugostiteljskog objekta

Na mjestu nekadašnjeg caffe bara Floramye, u samom centru Kaštel Starog, neposredno uz đardin, otvoren je restoran Focus. Poštujući okosnice mediteranske gastronomije, a prateći trendove, kroz jelovnik su utkali savršeni spoj tradicionalne i moderne kuhinje. Svježa riba, meso, povrće iz lokalnih OPG-ova i domaći kruh nastao umijećem vještih ruku njihovih chefova svakodnevna je ponuda Focusa. 

- Posebno bismo izdvojili jelo 'Veseli Dalmatinac', a najbolje bi bilo da dođete do nas i sami provjerite o čemu se radi...

Vinoteku restorana s petsotinjak boca krase vrhunska vina domaćih i stranih vinogorja uz nezaobilazni kaštelanski crljenak. Sva vina se mogu degustirati već od količine samo jednog decilitra. 

Slatko dolazi na kraju...

- Monotortica ili lava cake samo su neki od deserta koji će vam zasladiti nepce. Profesionalno osoblje servirat će vam pomno dekoriranu rapsodiju okusa i mirisa na predivnoj lokaciji u srcu Kaštela, tik uz more.  Fokusirajte se i priuštite svojim čulima potpuni užitak! - poručili su iz restorana.      

Vaša reakcija na temu