Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nova komedija Hit teatra 'Julijin balkon' na Dan žena stiže u Split, a sutradan u Hvar

Nova komedija Hit teatra 'Julijin balkon' na Dan žena stiže u Split, a sutradan u Hvar

Autorski trojac čine Ana Vilenica, Mladen Kovačić i Matea Elezović-Brdar

Nakon što je s komedijama 'Metoda za brak' i 'Vlaška posla' više puta rasprodala dvoranu Lora i do suza nasmijala splitsku publiku, 'tvornica uspješnih komedija' kazalište Hit teatar, ponovno gostuje u gradu pod Marjanom, i to s novom komedijom 'Julijin balkon', koja će premijerno biti izvedena u petak, 8. ožujka, u 19.30 sati u dvorani Lora. 

Prpošni trojac - glumica, glumac i redateljica - Ana Vilenica, Mladen Kovačić i Matea Elezović-Brdar, pokušao je na scenu postaviti najveću ljubavnu priču u povijesti, a pritom se 'spotaknuo' o balkon, današnje (pod)vrste ljubavi i svoj nesretni privatni život, te impresivnim transformacijama i dinamičnom glumačkom igrom stvorio Romea i Juliju 21. stoljeća, kao i sliku i priliku Shakespearea kakvog dosad još niste gledali.

- Uvijek nam je posebno zadovoljstvo vratiti se u Split. Dalmatinskom temperamentu odgovaraju komedije, idealne za zabaviti se i ugodno provesti večer. Naše komedije 'Metoda za brak' i 'Vlaška posla', publika je u Splitu odlično prihvatila, a dvorana je svaki put bila puna do posljednjega mjesta. Stoga nas veseli da imamo novu kazališnu poslasticu za njih - rekla je Matea Elezović-Brdar, koja je svoj 'studentski staž' odradila upravo u Splitu, pa je s tim gradom vežu posebne uspomene.         

Predstava je nastala prema ideji Matee Elezović-Brdar, režiju potpisuje Iva Srnec, a kostime je osmislila Sara Lovrić Caparin.

Predstava je hrvatsku premijeru doživjela na Noći kazališta za koju se tražila karta više, a prema reakcijama publike komedije 'Metoda za brak' i 'Vlaška posla' dobile su i više nego dostojnog nasljednika. 

Ulaznice za splitsku premijeru po cijeni od 70 kn mogu se rezervirati na broj 091 795 7260 ili na blagajni dvorane Lora od ponedjeljka, 4. ožujka, od 15 do 19 sati, kao i putem sustava croatia-tickets.com

Za hvarsku izvedbu, u subotu, 9. ožujka, s početkom u 20 sati u galeriji Arsenal ulaznice se mogu rezervirati na broj 091 795 72 60 ili na FB Amadeus events.

Vaša reakcija na temu