Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nova kulinarska oaza - Ali Kebaba
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nova kulinarska oaza - Ali Kebaba

Popularni lanac fast food restorana Ali Kebaba stigao je u City Center one, a u najavi je još jedno veliko otvorenje

Prvi Ali Kebaba otvoren je još 2007. godine u Zagrebu, a od danas u najslasnijim kebabima možete uživati i na prvom katu City Centera one. Uspjeh ove omiljene domaće franšize leži u beskompromisnoj kvaliteti sastojaka i vrhunskom omjeru cijene i kvalitete. U Ali Kebabi je hrana uvijek svježa, te pripremljena neposredno prije posluživanja. Lepinje se svakodnevno peku te su napravljene od prirodnih sastojaka bez konzervansa. Povrće se nabavlja od domaćih proizvođača i ručno reže radi očuvanja svježine. 

U ponudi možete pronaći dvije vrste kebaba koje po njihovoj tajnoj i ekskluzivnoj recepturi proizvodi renomirani europski proizvođač. Osim što gosti biraju vrstu mesa i veličinu kebaba, sami biraju i sve sastojke te umake, kako bi u uživali u okusima koje najviše vole.

Raznovrsni meni zadovoljit će svačija nepca. Pa za one koji paze na liniju, tu su i salate u nekoliko ukusnih verzija: s junećim ili pilećim mesom, falafelom ili mozzarella štapićima te povrćem. 

Ali Kebaba je mislio i na ljubitelje deserata. Softy sladoled od vanilije možete birati s nekoliko preljeva poput Nutelle, karamele, jagode i šumskog voća, te uz dva posipa od kokosa ili mljevenih Plazma keksa.  Ako vam ostane mjesta, svakako probajte i mini palačinke. Začinite ih preljevom od jagode, šumskog voća ili Nutelle te posipajte kokosom ili keksom i uživajte u svakom zalogaju!

U pauzi od najboljeg shoppinga, od sada uživajte i u svjetski dobrom okusu kebaba, kao i jednako primamljivim desertima i prilozima. Pratite i dalje novosti iz vašeg omiljenog City Center one, jer vas uskoro očekuje i otvorenje poznatog lanca restorana - Batak, koji je omiljen među ljubiteljima dobre atmosfere i gastro specijaliteta! 

Vaša reakcija na temu