Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NOVA LJUBAV Vlatka Pokos se vratila u Hrvatsku zbog bivšeg sportaša

NOVA LJUBAV Vlatka Pokos se vratila u Hrvatsku zbog bivšeg sportaša

'Nemam više razloga to skrivati'

54-godišnja Vlatka Pokos je ekskluzivno za Story.hr progovorila o povratku na glazbenu scenu, koja je tajna njezinog mladenačkog izgleda, ali i novoj ljubavi.

Na pitanje kako održava svoj fenomenalan izgled i figuru tvrdi kako je najbitnija briga o unutarnjem zdravlju, ali i ljubav.  Nisu mogli ne primijetiti kako Vlatka ovih dana posebno 'zrači' pozitivnom energijom te ne skida osmijeh s lica, stoga su ju upitali je li za njega zaslužan neki novi muškarac.

'Nemam više razloga to skrivati. Da, jako sam zaljubljena i to je razlog mog povratka u Zagreb', priznala je Vlatka i otkrila kako se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila je to fatalna ljubav na prvi pogled.

'Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad!', rekla je Vlatka i potvrdila kad je u pitanju ljubav, da je tipična Ovnica.

Kako doznaje Story, riječ je sportašu. Točnije, bivšem ragbijašu iz Zagreba. Nije htjela otkriti točan datum kada je upoznala svog naročitog muškarca koji ju je oborio s nogu, ali zato je opisala kako je izgledao njihov prvi susret.

'Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi.'

Osim ljubavi, Vlatka je trenutno zaokupirana i svojom glazbenom karijerom. Trenutno radi na novim pjesmama, a otkrila je i da je zbog nove pjesme izašla iz svoje zone komfora.

'Radim na novim pjesmama i uskoro vas očekuje iznenađenje. Surađujem s jako mladom i prekrasnom ekipom. Dečki imaju 21 godinu i super smo kliknuli. Pjesma je napisala prošle godine, ali ja tada zbog svoje obiteljske situacije nisam bila raspoložena za snimanje veselih pjesama. Riječ je o vedroj, veseloj i zafrkantskoj pjesmi, kakvu zasigurno nitko ne očekuje od mene, a želja mi je da ju dovršimo prije ljeta'.

Vaša reakcija na temu