Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA OTVORENJA U JOKERU: MAX&Co., Ali Kebaba, Zepter International i Links
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVA OTVORENJA U JOKERU: MAX&Co., Ali Kebaba, Zepter International i Links

Novogodišnje novosti

Nova godina u Joker je donijela puno novih otvorenja - čak tri nove trgovine i jedan restoran ovog su tjedna otvorili svoja vrata za posjetitelje omiljenog splitskog trgovačkog centra.

Tjedan je započeo u znaku mode - nova MAX&Co. trgovina otvorena je u prizemlju Jokera u ponedjeljak i tako dodatno obogatila ekskluzivnu modnu ponudu po kojoj je ovaj centar poznat.

MAX&Co. je talijanski modni brend, namijenjen ženama koje se ne boje odvažnih boja i inovativnih rješenja. Pod okriljem Max Mara Fashion grupacije, MAX&Co. svoju ponudu usmjerava na moderne žene sa stilom koje vode računa o visokoj kvaliteti proizvoda, a traže svjež i inspirirajući modni izričaj koji prati svjetske trendove.

I Jokerov food court na četvrtom katu ovaj tjedan je osvanuo u novom ruhu i s novom ponudom. Od četvrtka je tako svim posjetiteljima Jokera dostupan svjetski okus neodoljivih Ali Kebaba proizvoda u prvom restoranu ove popularne food franšize u Splitu. 

Svoj omiljeni kebab možete odabrati u opcijama u lepinji, tortilji ili salati, od junećeg ili pilećeg mesa (ili njihovog mixa). Svježe namirnice, jedinstveni okus i dokazana kvaliteta privući će i sve ljubitelje vege prehrane koji u ponudi Ali kebabe mogu birati ukusne falafele u varijanti salate, lepinje ili tortilje. Ukusni prilozi poput nezaobilaznog pommesa, batata ili mozzarela štapića, te izbor pića i slastica za svaki ukus, zaokružit će vaš kompletan obrok u novootvorenom Ali Kebaba restoranu u Jokerovom Food Courtu. 

Na drugom katu Jokera otvorena je i nova Zepter trgovina koja nudi sve premium proizvode iz ponude ove globalno poznate grupacije. Zepter International je multinacionalna kompanija koja proizvodi, prodaje i distribuira ekskluzivne, visokokvalitetne proizvode. Masterpiece posuđe Zepter je još uvijek sinonim za proizvode s dugotrajnom vrijednošću, ali Zepter grupa tijekom godina proširila je svoju ponudu u segmentu zdravlja, medicinskih aparata, kvalitetne kozmetike i proizvoda za dom. Svi ovi proizvodi od sada su vam dostupni na jednom mjestu, u Zepter International trgovini na drugom katu Jokera.

Kraj uzbudljivog tjedna u Jokeru donio je još jedno dugo očekivano otvorenje: danas je u Jokeru otvoren Links, najveća informatička trgovina u Splitu.

Novootvorena Links trgovina u Jokeru očekuje vas s ponudom vrhunskih brandova laptopa, računala, mobitela, tableta, pametnih satova, periferije, komponenata i još mnogo toga, a posebno atraktivna je demo zona s vrhunskim uređajima u kojoj možete isprobati svoje IT favorite. Povodom otvorenja Links je pripremio posebnu ponudu i akcije, koje možete pregledati na ovom linku.

Iz Jokera najavljuju kako je ovo samo dio novosti koje nas očekuju u ovoj godini. S idućim tjednom Jokerovom food courtu će se pridružiti još jedan gastro hit - popularni Chevap by chef Duje Pisac seli na novu lokaciju na četvrti kat centra, u veći prostor koji će oduševiti sve ljubitelje omiljenih ćevapa. Skoro otvorenje u Jokeru najavili su i brandovi Snipes i Sinsay, a osvježenje prodajnih prostora i nove preuređene trgovine čekaju 'stare' stanovnike Jokera - cvjećarnicu Ira, Deichmann i Hervis.

Sve u svemu, čeka nas godina puna novosti u Jokeru - veselimo joj se!

Vaša reakcija na temu