Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nova predsjednica splitskog HULU-a je Ana Bratić

Nova predsjednica splitskog HULU-a je Ana Bratić

Povjesničarka umjetnosti na čelu udruge bit će četiri godine

Na izbornoj skupštini HULU Splita održanoj izglasano je da će sljedeće četiri godine na čelu Udruge biti mlada povjesničarka umjetnosti i naša članica Ana Bratić

'Važno je istaknuti da ova odluka  označava prvi put u dugoj povijesti Udruge da će na predsjedničkom mjestu HULU Splita biti žena. Stručno zvanje stekla je na Filozofskom fakultetu u Splitu, u kombinaciji studijskog programa Povijesti umjetnosti i Filozofije, a u rad i djelovanje HULU-a uključena je preko tri godine. U budućnosti, na čelu s novom predsjednicom, nastavljamo uspješne projekte i aktivno radimo na daljnjem razvoju udruge.


Zahvaljujemo se dosadašnjem predsjedniku Vici Tomasoviću na svom doprinosu i zalaganju tijekom svoja dva mandata na čelu Udruge. Želimo mu uspješan nastavak karijere i dobre suradnje s HULU Splitom, kao članom Upravnog odbora, na mnogim zajedničkim projektima i unutarnjim tijelima Udruge. 

Zahvaljujemo se i svim članovima Udruge što su se okupili u velikom broju te prisustvovali i sudjelovali u radu naše Godišnje i Izborne skupštine i participirali u internim demokratskim procesima svojim glasanjem i kandidaturama za njena tijela', stoji u priopćenju iz HULU-a.

Vaša reakcija na temu