Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA PREDSTAVA: Za ova čudna vremena potrebno je 'Čudo'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVA PREDSTAVA: Za ova čudna vremena potrebno je 'Čudo'

Prvi put hrvatska premijera kazališta Moruzgva u Splitu: Ecija Ojdanić i Matija Šakoronja 2. travnja u Lori izvode najnoviju komediju Ivana Lea Leme. Pretpremijera u Sinju!

Prošlu ljetnu kazališnu sezonu u Splitu obogatio je festival Teatar uz more. I dok se nova sezona bliži, najvažniji akteri ovog festivala nisu mirovali ni zimi. 

Iz pera splitskog velemajstora kazališne komedije Ivana Lea Leme i pod njegovom redateljskom palicom, stiže najnovija komedija kazališta Moruzgva - 'Čudo'! Premijera će se održati 2. travnja u Lori u Splitu, dok će je pretpremijerno moći pogledati 1. travnja u Gradskom kinu Sinj.

- Lemo i njegova kazališna muza Ecija Ojdanić kazalište žive i dišu, a njihova suradnja i prijateljstvo obogatili su kazališnu scenu Hrvatske velikim kazališnim hitovima, ali i likovima koje je publika itekako zavoljela. Njihovi likovi su iskreni, direktni, naizgled neobični, ali zapravo sasvim obični te publici već na prvu toliko bliski da se gledatelji lako nađu uronjeni u njihovu priču. I na kraju, ono najvažnije, budu dobro zabavljeni i nasmijani. Upravo takav lik je onaj Vlajne koji raste iz godine u godinu, iz predstave u predstave, koji je publika prigrlila još u cabaretu 'Preko veze', a doslovce  obožavala u 'Vla, Vla, Vlajlandu'. Baš ta Vlajna, omiljena zdravorazumska heroina, koju iskreno tumači maestralna Ecija Ojdanić, dobila je svojevrsni nastavak svoje životne priče. Njoj je sve jasno, ona je odavno spoznala kako stvari funkcioniraju i sad je spremna na 'Čudo' - rekao je Tadija Kolovrat iz B Glad produkcije.

U komediji 'Čudo' Eciji Ojdanić na pozornici će se pridružiti mladi, talentirani, višestruko nagrađivani glumac zagrebačkog kazališta 'Kerempuh' Matija ŠakoronjaKostimografkinja je Mirjana Zagorec, scenograf je Kristijan Popović, a sama komedija prošarana je songovima Zvonimira Duspera Dusa.

Lik Vlajne kroz predstave 'Preko veze' i 'Vla, Vla, Vlajland' raste od čistačice do bogate udovice i svjetske žene, a fabula najnovije komedije 'Čudo' odvodi je i korak dalje, pa ta 'žena iz naroda' postaje predsjednica Republike Hrvatske na izborima 2025. godine.


- Nakon velikih uspješnica 'Brodolomke', 'Otpisane', 'Preko veze', 'Vlajland', s ponosom najavljujem novu komediju kazališta Moruzgva - 'Čudo'! Splitska publika nas godinama očarava iznova punim dvoranama i izvrsnim reakcijama na prijašnje predstave pa smo smatrali da baš iz poštovanja prema njima najnovija predstava zaslužuje svoj put započeti premijerom u Splitu 2. travnja u Lori! Iskreno vjerujem kako će ovo biti nastavak našeg druženja i znam da ćete i novu predstavu zavoljeti baš kao i sve njene prethodnice - rekla je Ecija Ojdanić.

Dodajmo da oni koji nisu pogledali 'Vlajland' i 'Preko veze' neće biti zakinuti nedostatkom znanja o prethodnoj radnji, odnosno nova komedija funkcionira i samostalno.

Premijera 'Čuda' održat će se u subotu, 2. travnja, s početkom u 20 sati u dvorani Lora u Splitu. Pretpremijera je 1. travnja u 20 sati u Gradskom kinu Sinj.

Kako do ulaznica?

SPLIT 

Online na www.teataruzmore.com i www.croatia-tickets.com te na blagajni dvorane Lora od četvrtka (24. ožujka), svaki dan (izuzev nedjelje) od 16 do 19 sati.

SINJ

Online na www.teataruzmore.com te u pretprodaji od utorka (22. ožujka), u knjižari-papirnici Papirko (Vrlička 43, od ponedjeljka do petka 7.30 - 20h, subotom 7.30 - 13h)

Rezervacije se vrše na 091 795 7260.
Vaša reakcija na temu