Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nova shopping destinacija u Splitu: Otvorena najveća Fashion&Friends trgovina u Hrvatskoj
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nova shopping destinacija u Splitu: Otvorena najveća Fashion&Friends trgovina u Hrvatskoj

Široki asortiman proizvoda usmjeren je prema kupcima koji imaju jedinstveni stil, cijene kvalitetu i obraćaju pažnju na detalje

Nova Fashion&Friends trgovina u trgovačkom centru Mall of Split svojim dizajnom i savršenom praktičnošću ljubiteljima mode donosi sasvim novu dimenziju uživanja u shoppingu. Najveća Fashion&Friends trgovina u Hrvatskoj prostire se na površini od 490 m2 i nudi nove kolekcije najpoznatijih svjetskih modnih brendova, uključujući Diesel, Tommy Hilfiger, Hugo, Guess, Calvin Klein, Steve Madden, Replay, Patrizia Pepe, Versace Jeans Couture i druge.


Široki asortiman proizvoda usmjeren prema kupcima koji imaju jedinstveni stil, cijene kvalitetu i obraćaju pažnju na detalje nalazi se u najvećoj Fashion & Friends trgovini. Smještena u najluksuznijem dijelu trgovačkog centra, s impresivno uređenim enterijerom koji će od svake kupovine napraviti ugođaj. 

Novi koncept trgovine nadahnut je industrijskom estetikom u kojoj se prepliću topli, prirodni materijali s elementima od metala i betona, dok kombinacija crnog, bijelog i zlatnog kolorita različitih tekstura daje dozu bezvremenske sofisticiranosti. 


Fashion&Friends dio je vodeće regionalne retail kompanije Fashion Company, koja već stoljećima unazad svoje poslovanje temelji na misiji stvaranja vrhunskog iskustva kupovine, pa se tako u portfoliju ove modne kompanije trenutno nalazi preko 40 svjetskih brendova. 

Istraživanjem nove shopping oaze pripremite se za sunčane dane koji nam nadolaze. Posjetite novu Fashion&Friends trgovinu na prvom katu trgovačkog centra Mall of Split i izaberite svog modnog favorit za sezonu proljeće/ljeto. 

Vaša reakcija na temu