Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV NOVA TURSKA HIT SERIJA  Gulperi na Novoj TV

NOVA TURSKA HIT SERIJA Gulperi na Novoj TV

Nepravda joj je uzela sve i okrenula djecu protiv nje, ali ona neće odustati i borit će se za njih

Nova TV od ponedjeljka, 21. rujna na male ekrane donosi novu tursku dramsku seriju 'Gulperi' s Nurgül Yeşilçay koja tumači Gulperi, a koju smo gledali u televizijskoj uspješnici 'Tuđi život'. 

Gledatelji će imati prilike pratiti zamršenu ljubavnu i životnu priču žene odrasle u patrijarhalnom društvu koje je sputavalo njezine ambicije. 

Okovi tradicije Gulperi su gurnuli u još veći ponor kada joj zbog spleta okolnosti budu oduzeta djeca, a obitelj koja joj je trebala biti utočište na najgori mogući način pokuša okaljati njeno ime. U njezin se život vraća Kadir u kojeg je bila zaljubljena kao tinejdžerica i pomaže joj da preuzme kontrolu nad svojom sudbinom.

Vaša reakcija na temu