Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash NOVA ZNAČAJKA Whatsapp razveselio mnoge zanimljivom nadogradnjom

NOVA ZNAČAJKA Whatsapp razveselio mnoge zanimljivom nadogradnjom

Hvataju korak s konkurencijom

Aplikacija WhatsApp neprestano proširuje svoje značajke za razmjenu izravnih poruka, poziva i ostalih mogućnosti. Najnovija značajka bi mogla razveseliti mnoge korisnike i zvat će se Message Yourself.

Naime, korisnici će na WhatsAppu moći sami sebi slati poruke. Nova značajka će biti praktična jer će korisnici na taj način sami sebi moći poslati razne bilješke, popise za kupnju, podsjetnice, termine za sastanke… Zahvaljujući funkciji Message Yourself to bi uskoro trebalo biti moguće.

Za one koji se pitaju . i prije je bilo moguće slati si poruke na WhatsAppu. Međutim, korisnici su ovdje morali koristiti zasebnu vezu wa.me. To bi u budućnosti trebalo biti suvišno, kako je između ostalog najavio Tech Crunch.

Ubuduće će korisnici WhatsAppa vidjeti svoj kontakt na vrhu popisa kontakata aplikacije kada započnu novi chat. WhatsApp s novom funkcijom hvata korak s konkurencijom jer je uz Slack, Signal & Co već dugo moguće razgovarati sam sa sobom. Message Yourself bit će uveden za sve korisnike Androida i iPhonea u nadolazećim tjednima, prenosi Fenix magazin.

Vaša reakcija na temu