Nove epizode hit serije 'Lud, zbunjen, normalan'

Nove epizode hit serije 'Lud, zbunjen, normalan'

Na Novoj TV će se uskoro moći pratiti nove dogodovštine omiljenih junaka

Uskoro se na Novoj TV počinju emitirati novi nastavci hit serije 'Lud, zbunjen, normalan', po scenariju Feđe Isovića.

Šefika, kućna pomoćnica, vraća se u novim nastavcima dominantnija, čvršća, a njena riječ će puno više značiti u kući Fazlinovića. Šefiku igra glumica Jasna Žalica

U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića. Iako je u novim nastavcima stariji, Izet je i dalje vitalan, te još uvijek sklon maksuziji i mladim ženama.

Izetov unuk Džebra kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića. Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira. Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije proći će i čitav niz epizodnih karaktera.

Imućni Čombe kojeg glumi Miraj Grbić vraća se iz Amerike, a s obzirom da je Faruk u Švedskoj, gdje je pobjegao kako bi izbjegao hapšenje zbog utaje poreza, on će preuzeti studio Akord. U novim nastavcima Čombe će svako malo pokretati novi biznis, uz svoju desnu ruku - Refka kojeg će i u novim nastavcima odigrati glumac Goran Navojec.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58846, "");
Pregledaj komentare