Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi adventure park u šumi, 10 minuta od Splita: bacanje sjekira, go-kart na pedale, stolni nogomet bez stola…
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Novi adventure park u šumi, 10 minuta od Splita: bacanje sjekira, go-kart na pedale, stolni nogomet bez stola…

Napokon nešto novo i drugačije!

Na impresivnih 10.000 m2 šume u Dicmu, nedavno je počeo s radom STATION10 – tematski i zabavni park s roštiljem i piknik zonom za ekipu s malog baluna ili s posla, proslave svih vrsta – od rođendana do razvoda, ili druženja koja treba organizirat povodom 10, 15 ili 20 godina mature. Zašto se ne biste zabavili i nasmijali umjesto klasičnog okupljanja na zidiću, igraonici ili u restoranu?

Ako napokon želite pobijediti nepobjedivi tim s paintballa dovedite ih na nepoznat teren. Tu je i opcija dječjeg paintballa, minimalna dob za sudjelovanje je 8 godina pa nagradite vaše školarce za uspjeh u školi umjesto da provode praznike ispred plejke. Sve ljubitelje sporta bit će zanimljivo vidjeti na Bigfoot footballu koji se igra na terenu s umjetnom travom, u prevelikim cipelama, gdje naravno pobjeđuje ekipa koja da više golova oversized loptom. Posebno priznanje ide onome tko uspije tijekom cijele utakmice ostati na nogama.

Ako se niste obukli u prevelike cipele, ipak smo nacija s najvećim brojem trenera, pa odaberite Human foosball da napokon utvrdite tko zna znanje. Stolni nogomet bez stola igra se na terenu 7 x 10 metara, formacija je zadana jer ste vi, igrači, fiksirani na pozicije, držite se za klizače i jedine mogućnosti kretanja su lijevo – desno. 

Station10 park vam daje mogućnost i da se pošteno sjekirate! Gađanje drvene mete sjekirom se igra na bodove i u paru, no ako samo želite doći i pošteno se isjekirati, može. Postavljanje fotografije na metu neke osobe koja vam posebno ide na živce je gratis!

Airsoft duel, predimenzionirani kružić-križić, go kart na pedale… izbor je nesvakidašnji i imate jako puno opcija. 

'Igre i program kreiramo prema željama i dobi sudionika i sva oprema i igre su sigurnosno certificirani. Cijelo vrijeme pratimo i male i velike kako bi se igrali i zabavljali pridržavajući se pravila i uz primjenu sigurnosne opreme', rekla nam je Andrea, voditeljica Station10 tematskog i zabavnog parka. 

Nakon zabave, ako želite, Station10 će vam organizirati hranu iz obližnjeg restorana s domaćom spizom ili možete ponijeti sve svoje i nastaviti druženje uz roštilj (pribor osiguran) u zoni za piknik. Nisu potrebne nikakve posebne vještine ni sportski duh, a istovremeno će oni natjecateljski raspoloženi itekako zadovoljiti svoje apetite. Provedite dan u prirodi i očekujte nezaboravan provod. Sanitarni čvorovi su novi i funkcionalni, korištenje mobitela je dozvoljeno, ali ionako nećete imati vremena jer je STATION10 jedino mjesto gdje djeca zovu roditelje da idu kući!

Rezervacije na broj +385 917372750 ili mailom na info@station10.hr

Vaša reakcija na temu