Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi hit: Glow in the Dark kreativne radionice u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Novi hit: Glow in the Dark kreativne radionice u Splitu

Art Bottega Studio sinoć je predstavio novu Glow in the Dark slikarsku radionicu koja uz korištenje posebnih fluorescentnih boja stvara poseban efekt pod black lightom

Art Bottega Studio, pionir u organizaciji zabavnih paint & wine radionica u Hrvatskoj, obilježava šest godina uspješnog rada predstavljajući prvu u nizu Glow in the Dark slikarskih radionica u Splitu. Ovaj inovativni događaj kombinira umjetnost s posebnim fluorescentnim bojama i druženje pod posebnim UV svjetlima, označavajući novo poglavlje u kreativnim iskustvima koja su postala prepoznatljiva za Art Bottega Studio.

Poznata po svojim Pineli & Vino radionicama, Art Bottega Studio sada donosi jedinstveno iskustvo slikanja neonskim bojama. Prošle noći je održana prva radionica ovog tipa u Splitu, a odjek među sudionicima bio je iznimno pozitivan.


Sinonim za kreativna iskustva

U proteklim godinama, studio koji se nalazi u centru grada postao sinonim za nezaboravna kreativna iskustva, razne proslave (rođendani, teambuildinzi i sl.), a šesta godišnjica označena je najavom brojnih noviteta. Među novitetima su i radionice keramike i gline koje će uskoro biti dostupne sudionicima, a planiraju i suradnju s brojnim umjetnicima kako bi proširili kreativne horizonte svojih polaznika. Neonske radionice slikanja u mraku, koje su već postale hit, uskoro će biti dostupne i u Zagrebu, Rijeci i Zadru odnosno na svim lokacijama u kojima Art Bottega djeluje.

Fotogalerija: Glow in the Dark

Za dodatne informacije zapratite rad Art Bottega Studija putem društvenih mreža (Instagram / Facebook), artbottega.hr ili rezervirajte svoje mjesto putem njihove web stranice www.artbottega.hr.

Misija Art Bottega Studija

Art Bottega Studio dugogodišnji je organizator inovativnih radionica slikanja uz vino u Hrvatskoj. Njihova misija je spojiti umjetnost, zabavu i zajedništvo kroz kreativna iskustva. Ova kreativna ekipa iz Splita osim u svome gradu organizira ove zabavne radionice u Zagrebu, Zadru i Rijeci.

Vaša reakcija na temu