Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Novi igrač Hajduka ljubi atraktivnu plavušu

Novi igrač Hajduka ljubi atraktivnu plavušu

Još nije poznato hoće li i ona doći s njim u Split

Nihad Mujakić prije pet dana postao je novi igrač Hajduka, a 21-godišnji stoper iz Bosne i Hercegovine stigao je na godinu i pol dan posudbe s pravom otkupa ugovora iz redova belgijskog prvoligaša KV Kortrijk. Nihad je u Hajdukovu pripremnu bazu u Beleku stigao u nedjelju, a nakon što je uspješno obavio liječničke preglede potpisao je ugovor s 'bijelima' te će nositi dres s brojem 18.

Rođen je u Sarajevu, a gotovo cijela njegova karijera vezana je za FK Sarajevo gdje je prošao sve kategorije mlađih uzrasta te je za svoj matični klub upisao ukupno 56 seniorskih nastupa u svim službenim natjecanjima. Nakon što je sa Sarajevom osvojio duplu krunu, u ljeto 2019. godine prešao je u redove belgijskog Kortrijka gdje je do sada upisao dva službena nastupa. Tamo se nije naigrao, ali se zaljubio. 


Ako je suditi po Instagramu riječ je o Barbari Winand Dutra, studentici medicine iz Bruxellesa. Nije poznato koliko je par dugo u vezi, nemaju ni puno zajedničkih fotografija te hoće li atraktivna Barbara doći s Mujakićem u Split. Posljednja zajednička fotografija objavljena je na nogometaševom profilu u prosincu, a par je posjetio Pariz. Ispod fotografije Barbara je svom dragom poručila 'Volim te bebe', a na objavu kada je potpisao za Hajduk poručila mu je da to zaslužuje.

Vaša reakcija na temu