Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi igrači ulaze u igru...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Novi igrači ulaze u igru...

Provjerite izbor Tonija Bobana i Josipa Armanda Bitunjca

Selektor Toni Boban i njegov pomoćnik Josip Armando Bitunjac izabrali su novu petorku za sezonu 21/22.

Pa tako iz igre izlazi neodlučni 'Should I steak or should I go', a ulazi uvijek opasni 'T rex' (teleći rack s mišnim prilogom od poriluka i krumpira). 

T rex

Ozlijeđeni 'Hama sutra' će ovu sezonu odmarati pa zato u igru ulazi sviježiji i spremniji 'Hama danas' (steak hame s pireom od celera i ukiseljenim suhim smokvama)

Hama danas

'Tunajt show' je u zimskom prijelaznom roku završio u Japan, a kao zamjena ulazi veteran 'Pa štaš ti sada bez njoka' (pašticada od juneće plećke sa (s)mišnim prilogom) 

Pa štaš ti sada bez njoka

'Veal Smitha' je na broju 10 zamijenio 'Čarobnjak iz Orza' (orzot od goveđeg repa s džemom od kapule)

Čarobnjak iz Orza

'Pinjokio' je zbog prevelikog (po)nosa zamijenjen pojačanjem 'Iz dubine Grdobine' (tripice od grdobine s domaćim njokima od ricotte)

Iz dubine Grdobine

Umjesto hladnog 'Macha Gazpacha' klupu sad grije 'Juva sa kumovog pira' (krem juha od krumpira sa mascarpone kremom, uljem od tartufa i lardom) 

Juva sa kumovog pira

A iz sudačke organizacije dolaze nam sjajne vijesti da su za ovu sezonu spremni suci Babić, Plavac i Pošip kako bi sezona p(r)otekla u pravom sportskom duhu. 

Ne zaboravimo napomenuti da će nas u adventskoj sezoni u poluvremenima zabavljat dobri stari 'Bakalari'.

Sjeverna tribina je spremna za najgladnije navijače Obrova, a za sezonsku pretplatu i rezervacije najboljih sjedala javite se na 021/ 587 201 ili na facebook.com/corto.maltese.freestylefood.

Vaša reakcija na temu