Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI KUTAK ZA VAS Yoga Corner u centru Splita
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVI KUTAK ZA VAS Yoga Corner u centru Splita

Nude različite stilove joge, pilates i intenzivnije bodyweight programe vježbanja

Split je dobio mjesto u centru grada gdje svatko može pronaći neki oblik vježbanja za sebe. Yoga Corner je studio za jogu i rekreaciju, namijenjen svim dobnim skupinama i profilima. Smješten nasuprot zgrade Županije (Domovinskog rata 3), Yoga Corner predstavlja pravu malu oazu gdje se može opustiti, razgibati, osjetiti snažno i rasteretiti. Sve to u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi malih grupa, bez žurbe, uz pozitivnu energiju, iskustvo i znanje njihovih voditelja. 

U svom programu Yoga Corner nudi različite stilove joge, pilates i intenzivnije bodyweight programe vježbanja koji se fokusiraju na snagu, koordinaciju i izdržljivost. Programi su osmišljeni na način da svatko može pronaći nešto za sebe - od umirujuće polagane joge, preko kreativne vinyase i tradicionalne ashtange do pilatesa i cardio grupa. Ono što je važno naglasiti jest da se programi prilagođavaju vježbačima, njihovim individualnim potrebama, fizičkom stanju i dobi. Grupe se mogu kombinirati (jutro i popodne), a može se vježbati i individualno. 

- Ako nas je protekla godina ičemu podučila, onda je to važnost fizičkog i mentalnog zdravlja. Živimo u jako intenzivnom vremenu i redovita tjelesna aktivnost poput joge ili nekog drugog oblika vježbanja nam uvelike mogu pomoći da smanjimo stres, umirimo um, poboljšamo disanje i cirkulaciju. Željeli smo stvoriti mjesto koje ljudima može pružiti upravo to - kutak gdje mogu doći da se osjete snažno, rasterete i opuste. A to nam je u današnje vrijeme svima potrebno - poručuju iz Yoga Cornera. 

Od 3. siječnja u Yoga Corneru kreću Dani otvorenih vrata. Tijekom tog tjedna svi programi su besplatni, pa je to, navode, idealna prilika da polaznici pronađu neki oblik vježbanja za sebe. Usto, siječanjska članarina snižena je za 30 posto. 

- Ako propustite prvi tjedan, bez brige jer je probni sat uvijek besplatan. Novi mjesec, nova godina, novi početak… poklonite si zdravo tijelo i zadovoljan um. Javite nam se putem društvenih mreža ili na yogacornersplit@gmail.com. Krenimo zdravo u 2023.! - dodali su.

Vaša reakcija na temu