Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI OBLIK FITNESSA U HRVATSKOJ: Otvoren je Fire Body u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVI OBLIK FITNESSA U HRVATSKOJ: Otvoren je Fire Body u Splitu

Salon kombinira aerobni trening s vakuumom i infracrvenom tehnologijom

Izlike za izbjegavanje vježbanja zbog uvijek istih treninga koji ne daju efikasne rezultate, padaju u vodu s pojavom Fire Bodyja. Split je prvi u Hrvatskoj dobio nove tehnologije za skidanje celulita i viška masnih naslaga. Prošle subote se u Velebitskoj 108 otvorio Fire Body, prvi salon u Hrvatskoj koji koristi kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje, brzo hodanje) s vakuumom i infracrvenom tehnologijom. Infracrvena tehnologija u kombinaciji s vakuumom ima vrlo značajne terapijske učinke kao što su poboljšavanje cirkulacije, opuštanje mišića, ublažavanje bolova, izlučivanje toksina iz tijela i slično. Kada tome dodamo i fizičku aktivnost, dobijemo efikasnu kombinaciju za rješavanje viška masnog tkiva i celulita

Otvaranju su prisustvovale i naše poznate pjevačice i zaljubljenice u fitness Žanamari Lalić i Albina Grčić.

Vlasnica Ivana Ćalušić Knezović dobila je ekskluzivno zastupništvo za VacuTherm Bodyspace uređaje za Hrvatsko tržište.

- Ako ste sadašnji ili budući vlasnik centra za mršavljenje i želite ponudu istog obogatiti ovom revolucionarnom tehnologijom, možete se javiti na mail calusic.ivana@gmail.com, nazvati 091/9553-248, ili posjetiti Facebook ili Instagram i poslati svoj upit - poručila je Ivana Ćalušić Knezović.

Praćenje inovacija u svakom poslu se dugoročno isplati, danas čak i više nego ikad prije. 

Riješite se celulita u što kraćem periodu

Celulit obično pogađa žene tijekom puberteta, trudnoće i prije menopauze. Ženski hormon (estrogen) igra značajnu ulogu u nastanku celulita, budući da su njegove visoke razine odgovorne za skladištenje masti i vode. 

Ova neravnoteža pokreće lančanu reakciju, koja rezultira grudicama i čvorovima vidljivim na bedrima, stražnjici i trbuhu. Kako biste se riješili izgleda 'narančine kore', tijelo tijekom vježbe mora sagorijevati suvišnu masnoću.

Jedan od strojeva koji koristi infracrveno zračenje a idealan je za rješavanje celulita je Fire Body Roll, takozvani ubojica celulita. Pruža kompletnu masažu tijela, ima različite brzine i ide u oba smjera. Može se koristiti individualno ili u kompletu s infracrvenom/vakuum trakom, biciklom i stepperom.

Osim Fire Body Rolla, tu su i mnogi drugi uređaji koji pomažu u borbi s kilogramima:

Fire Body traka - Namijenjena je za topljenje masti, ubrzavanje metabolizma, izbacivanje toksina iz organizma, stjecanje kondicije i jačanje mišića.

Fire Body stepper - eliminira primarne uzroke celulita s kombinacijom vakuuma zajedno s ergometrijskim vježbama.

Fire Body bicikl - također radi na principu infracrvenog koji stvara dodatnu toplinu i vakuum sistema koji pruža dodatni otpor. Pogodan je za sve koji imaju bolove u leđima te ljudima s viškom kilograma.

Fire Body Split u svojoj ponudi ima samo individualne treninge te se maksimalno posvećuju svakom klijentu uz prilagodbu intenziteta treninga. Ovaj oblik aerobnog treninga mogu koristiti i muškarci i žene, rekreativci ili sportaši, klijenti gotovo bilo koje dobi.

- Ako i Vi želite isprobati ovaj revolucionaran oblik treninga, samo ovog ponedjeljka imate posebnu ponudu: prvi trening gratis i 10% popusta na mjesečnu članarinu. Za rezervaciju svog prvog besplatnog treninga i prvog koraka u rješavanju problema s viškom kilograma i celulita, nazovite Fire Body Split: 091/9553-248. Nemojte čekati ljeto da biste počeli raditi na sebi, pravi trenutak za početi je danas - poručili su iz Fire Bodyja.

Vaša reakcija na temu