Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV NOVI REALITY SHOW  'Farma More i Maslina'

NOVI REALITY SHOW 'Farma More i Maslina'

U sedmoj sezoni preselio se u srce Dalmacije

Nakon nešto više od godine i pol pauze, najpopularniji reality show u svijetu i najgledaniji reality u Hrvatskoj, vraća se na Novu TV, a s novom, sedmom sezonom showa 'Farma More i Maslina' koja je započela sa snimanjem, dolazi i niz noviteta. Jedan od njih je da farma mijenja svoju dosadašnju lokaciju i seli se – u srce Dalmacije. 

No, osim nove lokacije Farma mijenja i svoje ruho. U dosadašnjim sezonama život na farmi odvijao se poput onoga od prije 100 godina, a sada 'Farma More i Maslina' predstavlja svoje novo izdanje – postaje moderna i luksuzna farma s tekućom vodom i suvremenom tehnologijom. S ovim zaokretom u produkciji koji donosi jedan potpuno novi doživljaj i uzbuđenje, novim farmerima obavljanje svakodnevnih zadataka, kao i sam život na farmi, bit će utoliko olakšan, no hoće li znati iskoristiti blagodati suvremenosti u obavljanju farmerskih zadataka, ostaje nam za vidjeti. U proteklim sezonama, farmeri su bili uspješni stočari i ratari, a sada će se upoznati s novom djelatnosti te postati i ribari. 

'Jako se veselim novoj sezoni Farme, štoviše iz razloga što se sada selimo u Dalmaciju! Opijeni suncem i morem naši farmeri će zasigurno uživati u svojoj novoj avanturi – a tko ne bi?', kazala je voditeljica Mia Kovačić i dodala: 'Naravno, sve ono što je temelj naše Farme i dalje ostaje na svojoj vrijednosti – a to je da se cijeni i nagrađuju rad i sloga. Obraditi svoj vrt i prehraniti se vlastitim rukama je neprocjenjivo, a vidjet ćemo koliko će naši novi farmeri biti uspješni u tome'.

Farma je uspješni svjetski reality format koji je premijerno emitiran 2008. godine, a u Hrvatskoj su gledatelji imali priliku pogledati uspješnih šest sezona showa koji su svaki put zasluženo ponijeli titulu najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj.

Vaša reakcija na temu