Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI RESTORAN U SPLITU 'Naziv je dobio u čast čovjeku kojemu su dobra spiza i društvo bili neprocjenjivi'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVI RESTORAN U SPLITU 'Naziv je dobio u čast čovjeku kojemu su dobra spiza i društvo bili neprocjenjivi'

'Laf' nudi isključivo domaća jela koja su zasigurno većina gostiju kušala u djetinjstvu

Split je dobio novi restoran, na Mažuranićevom šetalištu otvoren je 'Laf', a vlasnik kaže da je projekt proizašao iz čiste ljubavi prema hrani te samoj njenoj pripremi. 

- Kako se na našim prostorima često kaže da je domaća kuhinja najbolja, sukladno tome, odlučili smo da ovaj projekt nudi isključivo domaća jela koja su zasigurno većina gostiju kušala u djetinjstvu. Tako se na našoj trpezi mogu, između ostalog, pronaći: sarme, punjene paprike, pašticada, lazanje, fažol, pire krumpir itd. U našoj gurmanskoj ponudi mogu se doživjeti okusi dalmatinske mediteranske kuhinje koji se osnivaju na lokalnim namirnicama te se od njih pripremaju dobro poznati: sipa bob, hobotnica sa slanutkom, bakalar, brudet te pašticada od ribe i mesa. Za ljubitelja mesa i kontinentalne spize mogu se kušati polpete, teleće te janjeće pečenje, svinjetinu u bbq umaku te dobro poznatih makedonskih delicija kao što su: gravče na tavče, seosko meso, ajvar, pindžur, pečene paprike... - naveli su iz restorana, dodavši da se hranu može konzumirati u restoranu, nazvati te pokupiti ili naručiti dostavu preko nekoliko dostavnih platformi.

Za uspješnost ovakvog projekta, naglasili su, potrebno je prije svega partnerstvo koje se već više od 12 godina zasniva na neizmjernom povjerenju i istom cilju - pružiti gostima nezaboravno iskustvo u kušanju domaće kuhinje. 


Sada malo o imenu restorana...

- 'Laf ' sadrži puno više od samog naziva. Sadrži cijeli život i naš odnos s osobom koja nam je uvijek pružila veliku podršku u našim projektima. Čovjeku kojemu je u životu dobra spiza i društvo bili neprocjenjivi, sve ono što se može pronaći u našem restoranu. Na kraju jednog nezaboravnog života, odlučili smo jedan od naših projekata posvetiti upravo njemu. Puno je toga da bi stalo u riječi, stoga smo saželi sve u jednu riječ - 'Laf'.

Vaša reakcija na temu