Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI URNEBESNI VIDEO 'Konferencija stožera životinjske zaštite Covid19'

NOVI URNEBESNI VIDEO 'Konferencija stožera životinjske zaštite Covid19'

Pogledajte šaljivi video!

Splitska ekipa koja snima skrivenu kameru i svoje video priloge objavljuje na YouTube kanalu 'Gunjača' objavila je novi urnebesni video, naziva 'Konferencija stožera životinjske zaštite Covid19'.

- Gunjača je prvi došao do ekskluzive i do snimke iz studija stožera životinjske zaštite gdje su pred mikrofone dolazile redom sve životinje s visokih ministarskih položaja. Uz najnovije brojke zaraženih čuli smo i najnovije mjere koje nas očekuju. 

Novinari kao i uvijek nisu krili svoju znatiželju, jesu li pitanja na odgovore dobili, o ovom i svemu ostalom s tiskovne konferencije pogledajte u videu - napisali su. 

Pogledajte šaljivi video! 


Vaša reakcija na temu